Cursusaanbod

Puppycursus

Om te beginnen kunt u met uw pup terecht op onze puppycursus. Daarbij kunt u ervoor kiezen om een blok van vier individuele lessen te volgen, of een blok van zes lessen in een groepje van maximaal drie pups. Natuurlijk is het ook mogelijk eerst een blok van vier individuele lessen te volgen en daarna in te stromen in een groep. Zodra u uw pup een week in huis heeft kunt u instromen. In de puppycursus besteden we veel aandacht aan de opvoeding en begeleiding van de pup. Komen wanneer je geroepen wordt, wandelen zonder trekken, zelfbeheersing, zindelijk maken, alleen leren blijven, omgang kind / hond, hinderlijk bijtgedrag en allerlei sociale vaardigheden komen ruimschoots aan bod. Natuurlijk is deze cursus ook een goede basis wanneer u de hondensport in wilt. 

Basiscursus

Voor volwassen honden, puberhonden, herplaatshonden, etc. hebben wij de Basiscursus. In deze cursus bieden wij u een afwisselend programma van gehoorzaamheids- en huishondentraining gecombineerd met de beginselen van allerlei takken van de hondensport. Daarnaast is er veel aandacht voor de alledaagse, soms lastige situaties die u met uw viervoeter kunt tegenkomen. Ook hier kunt u ervoor kiezen om individueel of in een groep van maximaal drie honden les te krijgen.

Gedrag, gehoorzaamheid, sport, spel en fun

Heeft u na onze Basiscursus de smaak te pakken, kunt u vervolgen met 'Gedag, gehoorzaamheid, sport, spel en fun'. Zolang u en uw hond er plezier in hebben kunt u naar behoefte steeds weer een blok van vier lessen bijboeken.

De ukkepukkengroep

In de provincie Zeeland is In Control de enige hondenschool met een zogenaamde Ukkepukkengroep. Dit is een groep, speciaal voor de allerkleinste hondenrassen. Denk hierbij aan de Boomertjes, Toypoedels, Vlinderhondjes, Chihuahua’s, etc. Klik hier voor meer informatie over de ukkenpukkengroep.

Gedragsbegeleiding

Naast bovengenoemde cursussen kunt u bij In Control terecht voor individuele (gedrags-) begeleiding wanneer u even vastloopt in de training of opvoeding van uw hond. Neem voor meer informatie gerust contact op.

Direct inschrijven: 


U kunt zich middels dit formulier direct aanmelden voor één van onze cursussen. 


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wilt u meer informatie over gedragsbegeleiding? Neem dan contact op via onze contact pagina:

Contact

Geef hier aan voor welke cursus u zich wilt inschrijven.
Geef hier aan of u een voorkeur heeft voor een dagdeel. Zie voor de cursustijden de pagina 'Lestijden'.
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Hartelijk dank! Uw bericht is verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor meer informatie: 

Direct

bellen

Direct

mailen